Δελτία τύπου

Ανακοίνωση του "Σαρωνικός 5+"

Ο  γνωστός κονδυλοφόρος της περιοχής ξαναχτύπησε, για να «αποκαλύψει» ως «λειτουργός της ενημέρωσης» το πρωτοφανές σκάνδαλο με τίτλο «Τζιβίλογλου Γκέιτ»!
Είχαμε αποφασίσει να μην ασχοληθούμε καθόλου με τον κύριο αυτόν, καθώς γνωρίζουμε ότι όλοι οι πολίτες του Δήμου ξέρουν καλά τη «δημοσιογραφική» του ποιότητα, την αμειβόμενη «εγκυρότητά» του και τη μνημειώδη παραμόρφωση της αλήθειας σε ό,τι αφορά την αυτοδιοικητική μας ζωή.

Ξέρουν καλά την κρατικοδίαιτη «συνδικαλιστική» του ιδιότητα, ξέρουν καλά ότι προέρχεται από το πιο φθαρμένο, τυχοδιωκτικό και νοσηρό παρελθόν, αυτό που βύθισε την πατρίδα μας σε μια παράλληλη κρίση με την οικονομική, την κρίση αξιών.

Διαβάστε περισσότερα: Ανακοίνωση του "Σαρωνικός 5+"

Άνοιξε ο δρόμος για την έναρξη των εργασιών κατασκευής του αλιευτικού καταφυγίου Παλαιάς Φώκαιας

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Το σημαντικότερο βήμα για την έναρξη των εργασιών κατασκευής του έργου «Βελτίωση και εκσυγχρονισμός Αλιευτικού Καταφυγίου Παλαιάς Φώκαιας» έγινε την Παρασκευή στις 9-5-2014, όταν η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής ενέκρινε τη Διακήρυξη για τη διενέργεια Ανοιχτού Διαγωνισμού από τον οποίο θα προκύψει ο ανάδοχος του έργου.

Μέσα στις επόμενες ημέρες η περίληψη της διακήρυξης θα αποσταλεί για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο και στον ελληνικό τύπο, όπως προβλέπεται από τις ισχύουσες διατάξεις.

Ο προϋπολογισμός του έργου, σύμφωνα με τη Διαχειριστική Αρχή ανέρχεται σε 4.900.000€.

«Μετά από πολλές προσπάθειες και αφού ξεπεράστηκαν όλες οι γραφειοκρατικές δυσκολίες, βρισκόμαστε σήμερα μπροστά στο σημαντικότερο βήμα για την έναρξη των εργασιών στο Λιμάνι της Π. Φώκαιας. Μπορούμε πλέον να είμαστε αισιόδοξοι ότι πολύ σύντομα, αυτό το μεγάλης σημασίας για την περιοχή μας έργο, θα αρχίσει να υλοποιείται» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Σαρωνικού κύριος Μανώλης Τσαλικίδης.

Παν-κινητοποιηση για το παραλιακό μας μέτωπο

Από την πρώτη στιγμή αναδείξαμε τα σκοτεινά σχέδια που απεργάζεται η κυβέρνηση για την παραλία μας.
Από την πρώτη στιγμή καλέσαμε τους πολίτες σε εγρήγορση.
Από την πρώτη στιγμή επισημάναμε επικίνδυνες πρακτικές και εξαγγελίες.
Από την πρώτη στιγμή υπερασπιστήκαμε τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών για ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες.
Από την πρώτη στιγμή συναρτήσαμε την ανάπτυξη με την προστασία των δημοσίων αγαθών.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!

Την Κυριακή 4 Μαΐου στις 11.30 καλούμε όλους τους πολίτες του Δήμου Σαρωνικού στην παραλία των Αλυκών στην Ανάβυσσο.

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΔΕΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.

Η ομιλία του Μανώλη Τσαλικίδη για το παραλιακό μέτωπο

Συνδημότισσες και συνδημότες
Εδώ και πολύ καιρό, η παράταξή μας, ο Σαρωνικός 5+, είχε αποκαλύψει τα σχέδια που απεργάζεται η κυβέρνηση για την παραλία μας, στο πλαίσιο εφαρμογής των μνημιονιακών δεσμεύσεων.

Εδώ και πολύ καιρό είχαμε χτυπήσει το κουδούνι του κινδύνου για τοποθετήσεις και θέσεις που αποτελούν βούτυρο στο ψωμί αυτών, που επιδιώκουν μεγιστοποίηση του κέρδους των ιδιωτών εις βάρος του συμφέροντος των πολιτών και του Δήμου μας.

Διαβάστε περισσότερα: Η ομιλία του Μανώλη Τσαλικίδη για το παραλιακό μέτωπο

Ο διαδικτυακός τόπος του "Σαρωνικός 5+"

Στα πλαίσια της προτεραιότητας που δίνει η παράταξή μας στην άμεση ενημέρωση των συμπολιτών μας δημιουργήσαμε τον διαδικτυακό μας τόπο www.saronikos5.gr. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν μέσα από τα δελτία τύπου, να γνωρίσουν τον υποψήφιο Δήμαρχο και τους υποψηφίους Συμβούλους, να παρακολουθήσουν συνεντεύξεις και ομιλίες. Επίσης, μέσω της ειδικής ενότητας "Στείλτε μας τις παρατηρήσεις σας" οι πολίτες μπορούν να απευθύνουν τα ερωτήματά τους προς τα στελέχη της παράταξής μας.
Ο "Σαρωνικός 5+" ευχαριστεί ιδιαίτερα τον συμπολίτη μας και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο κύριο Μάνο Κόλλια για την εξαιρετικά καλαίσθητη ιστοσελίδα που κατασκεύασε και προσέφερε αφιλοκερδώς.

Σελίδα 2 από 4

Go to top