Δελτία τύπου

Ο συνδυασμός του "Σαρωνικός 5+"

Δείτε τους υποψηφίους για το Δημοτικό και τα Τοπικά Συμβούλια. 

Διαβάστε περισσότερα: Ο συνδυασμός του "Σαρωνικός 5+"

Ανακοίνωση του "Σαρωνικός 5+" για τις εξελίξεις σχετικά με το παραλιακό μέτωπο - 23/4/2013

Η παράταξή μας είχε επισημάνει εδώ και καιρό ότι επίκεινται σοβαρές εξελίξεις για το παραλιακό μας μέτωπο. Όπως όλα δείχνουν, οι τελευταίες αποφάσεις της Κυβέρνησης που καθιστούν διαχειριστή του παραλιακού μας μετώπου την ΕΤΑΔΕ,αποτελούν τον Δούρειο Ίππο για το κλείσιμο των παραλιών και την ιδιωτικοποίησή τους.

Είναι ζήτημα ύψιστης πολιτικής ευθύνης τούτη τη στιγμή όλες οι παρατάξεις που έχουν καταθέσει την αδιαπραγμάτευτη θέση τους, χωρίς υπαναχωρήσεις, χωρίς υποσημειώσεις, χωρίς διγλωσσία και αστερίσκους, να συγκροτήσουμε ένα κοινό μέτωπο αντίστασης στις επιχειρούμενες μεθοδεύσεις.

Καλούμε τους πολίτες σε εγρήγορση προκειμένου να διασφαλίσουμε τον συνταγματικά κατοχυρωμένο χαρακτήρα της παραλίας και του αιγιαλού ως κοινόχρηστου χώρου με ελεύθερη πρόσβαση για όλους.

Καλούμε τους πολίτες σε επαγρύπνηση προκειμένου να διαφυλάξουμε τις αναπτυξιακές δυνατότητες του τόπου μας.

Η παραλία δεν πωλείται.

Η παραλία ανήκει στους πολίτες.

Η παραλία είναι ο κρίσιμος όρος της ανάπτυξης με κέντρο του δημότες μας και τις ανάγκες τους.

Άνευ προηγουμένου η συγκέντρωση του Σαρωνικός 5+ στην Ανθέλεια - 13/4/2013

Το αδιαχώρητο έγινε, εντός και εκτός του κλειστού χώρου στην «Ανθέλεια», κατά την εκδήλωση της δημοτικής παράταξης «Σαρωνικός 5+» .

Φανερά συγκινημένος ο υποψήφιος Δήμαρχος Μανώλης Τσαλικίδης καλωσόρισε τους δημότες του Σαρωνικού και έδωσε τον τόνο της νίκης : "Αυτή είναι η ταυτότητα της παράταξής μας, ακηδεμόνευτη, ανεξάρτητη, ασυμβίβαστη, χωρίς βαρίδια και με προγραμματικό λόγο αξιών και οραμάτων και όχι σκοπιμοτήτων και ιδιοτελών συμφερόντων. Αυτή θα είναι και η ταυτότητα της αυριανής δημοτικής μας αρχής : Δημοτική αρχή που χρωστά μόνο στους πολίτες, που εξουσιοδοτείται μόνο από τους πολίτες, που υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, με πρώτο και κυρίαρχο συνομιλητή την τοπική κοινωνία."

Διαβάστε περισσότερα: Άνευ προηγουμένου η συγκέντρωση του Σαρωνικός 5+ στην Ανθέλεια - 13/4/2013

ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ: Απάντηση σχετικά με την επιστολή που αναγνώσθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο για το ζήτημα των ιχθυοτροφείων - 16/4/2014

Σε παραπληροφόρηση ή σκόπιμη παραποίηση της αλήθειας βασίζεται η επιστολή που ανέγνωσε ο κ. Παπουτσής και υπογράφουν οκτώ μέλη συλλόγων, σχετικά με το ζήτημα των ιχθυοτροφείων της εταιρείας “Καστελόριζο Εμπορική Α.Ε”.

Διαβάστε περισσότερα: ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ: Απάντηση σχετικά με την επιστολή που αναγνώσθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο για το...

"Εκεί όπου δεν υπάρχουν επιχειρήματα ανθούν οι βανδαλισμοί" - 6/4/2014

Σε βανδαλισμό στο εκλογικό μας κέντρο Καλυβίων, επιδόθηκαν χτες κάποιοι, ελάχιστοι πιστεύουμε, οι οποίοι εφαρμόζουν τις πρακτικές του πιο σκοτεινού, απεχθούς και μακρινού χτες.
Καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις να καταδικάσουν το γεγονός και να απομονώσουν τέτοια στοιχεία μαζί με τις πρακτικές τους.

Πιστεύουμε επίσης, με αφορμή αυτό το γεγονός, ότι πρέπει επιτέλους να σταματήσει η ρητορική που ευνοεί την περιχαράκωση και τη διαίρεση των συμπολιτών μας.
Είναι η στιγμή να μιλήσουμε και να αναδείξουμε τα πραγματικά προβλήματα και τις προγραμματικές προτάσεις της κάθε παράταξης, μακριά από τεχνητές και επικίνδυνες διαχωριστικές γραμμές.
Είναι η στιγμή να μιλήσουμε με θέσεις και να αντιπαρατεθούμε με θέσεις.

Στη βάση αυτή προτείνουμε στις δημοτικές παρατάξεις ένα ζωντανό debate με τους πολίτες, γύρω από τα κρίσιμα ζητήματα του Δήμου Σαρωνικού.
Είναι η καλύτερη απάντηση απέναντι σε όλους αυτούς που επενδύουν σε τεχνητές πολώσεις .
Άλλωστε είναι γνωστό ότι εκεί όπου δεν υπάρχει ο δημόσιος λόγος και τα επιχειρήματα, δυστυχώς ανθεί ο τραμπουκισμός.
Ας μην το επιτρέψουμε!

Σελίδα 3 από 4

Go to top