Δελτία τύπου

"Δείκτης πολιτισμού μιας πόλης είναι το πώς αντιμετωπίζει τις άλλες μορφές ζωής" - Ανακοίνωση για τα κρούσματα δηλητηρίασης ζώων - 5/4/2014

"Δείκτης πολιτισμού μιας πόλης είναι το πώς αντιμετωπίζει τις άλλες μορφές ζωής" - Ανακοίνωση για τα κρούσματα δηλητηρίασης ζώων - 5/4/2014

Δεν είναι η πρώτη φορά που διαπιστώνονται στην περιοχή μας κρούσματα δηλητηρίασης αδέσποτων ζώων. Σύµφωνα µε τις στατιστικές των φιλοζωικών οργανώσεων, κάθε χρόνο εγκαταλείπονται περίπου 80.000 ζώα, σκύλοι και γάτες. «Τα ζώα αυτά κατά µέσο όρο ζουν έναν χρόνο περίπου µετά την εγκατάλειψη, πεθαίνοντας είτε από δηλητηρίαση (φόλα) είτε από τροχαίο είτε από την άσκηση βίας εναντίον τους, πυροβολισµοί, κρέµασµα κ.λπ.»

Διαβάστε περισσότερα: "Δείκτης πολιτισμού μιας πόλης είναι το πώς αντιμετωπίζει τις άλλες μορφές ζωής" - Ανακοίνωση για...

Ανακοίνωση σχετικά με την πρόσφατη συνέντευξη του κ. Γιώργου Σοφρώνη - 31-03-2014

Με ειδυλλιακό φόντο τον κόλπο της Παλαιάς Φώκαιας ο κ. Σοφρώνης παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της περιοχής, προκειμένου να ανασκευάσει τις θέσεις του για το παραλιακό μέτωπο και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που προκαλεί η ταύτισή του με το θατσερισμό.

Διαβάστε περισσότερα: Ανακοίνωση σχετικά με την πρόσφατη συνέντευξη του κ. Γιώργου Σοφρώνη - 31-03-2014

Σχόλιο του Μανώλη Τσαλικίδη σχετικά με τον 'ανεξάρτητο χαρακτήρα' της παράταξης 'Σαρωνικός αύριο'

΄΄ Τις τελευταίες μέρες παρατηρούμε το εξής παράδοξο φαινόμενο: Κάποιοι δηλώνουν ανεξάρτητοι, ενώ εδώ και καιρό έχουν προστρέξει για στήριξη από συγκεκριμένο κόμμα και την έχουν λάβει, δίνοντας προηγουμένως τα διαπιστευτήρια τους με δηλώσεις περί θαυμασμού προς τη Θάτσερ και το θατσερισμό.

Διαβάστε περισσότερα: Σχόλιο του Μανώλη Τσαλικίδη σχετικά με τον 'ανεξάρτητο χαρακτήρα' της παράταξης 'Σαρωνικός αύριο'

Ανακοίνωση για την παρεμπόδιση δενδροφύτευσης δημόσιου χώρου - 28-03-2014

Οι υποψήφιος δήμαρχος Μανώλης Τσαλικίδης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Τζιβίλογλου και Ανδρέας Κωνσταντέλος, εκ της θεσμικής τους θέσης στην παρούσα δημοτική αρχή, ανέδειξαν στο δημοτικό συμβούλιο το σοβαρό ζήτημα που ανέκυψε με την παρεμπόδιση δημοτικών συμβούλων, συλλόγων και κατοίκων, από επιχειρηματία της περιοχής, να δενδροφυτεύσουν Δημόσιο χώρο στην περιοχή του λόφου πάνω από το Μαύρο Λιθάρι.

Διαβάστε περισσότερα: Ανακοίνωση για την παρεμπόδιση δενδροφύτευσης δημόσιου χώρου - 28-03-2014

Ανακοίνωση για το γυμνάσιο Σαρωνίδας

 Μεγάλη ανησυχία και δυσφορία προκαλεί η θέση του επικεφαλής της παράταξης “Σαρωνικός αύριο”, κ. Γιώργου Σοφρώνη, σχετικά με το Γυμνάσιο Σαρωνίδας. Ο κ. Σοφρώνης στην πρώτη επίσημη ομιλία του είπε: «ο χώρος για τη κατασκευή του γυμνασίου θα βρεθεί με την επανεξέταση των χρήσεων γης της Σαρωνίδος και σε ανοικτό διάλογο με τους πολίτες…»

Διαβάστε περισσότερα: Ανακοίνωση για το γυμνάσιο Σαρωνίδας

Σελίδα 4 από 4

Go to top