Ανακοίνωση του "Σαρωνικός 5+"

Ο  γνωστός κονδυλοφόρος της περιοχής ξαναχτύπησε, για να «αποκαλύψει» ως «λειτουργός της ενημέρωσης» το πρωτοφανές σκάνδαλο με τίτλο «Τζιβίλογλου Γκέιτ»!
Είχαμε αποφασίσει να μην ασχοληθούμε καθόλου με τον κύριο αυτόν, καθώς γνωρίζουμε ότι όλοι οι πολίτες του Δήμου ξέρουν καλά τη «δημοσιογραφική» του ποιότητα, την αμειβόμενη «εγκυρότητά» του και τη μνημειώδη παραμόρφωση της αλήθειας σε ό,τι αφορά την αυτοδιοικητική μας ζωή.

Ξέρουν καλά την κρατικοδίαιτη «συνδικαλιστική» του ιδιότητα, ξέρουν καλά ότι προέρχεται από το πιο φθαρμένο, τυχοδιωκτικό και νοσηρό παρελθόν, αυτό που βύθισε την πατρίδα μας σε μια παράλληλη κρίση με την οικονομική, την κρίση αξιών.


Το συγκεκριμένο προεκλογικό του δημοσίευμα όμως ξεπερνάει κάθε όριο συκοφαντίας, δόλιας υπονόμευσης του συνδυασμού μας και σκόπιμης διαστρέβλωσης της αλήθειας.

Αυτό δεν είναι ενημέρωση αλλά εγκάθετη προπαγάνδα προκειμένου 8 μόλις ημέρες πριν τις εκλογές να πλήξει την παράταξή μας στον πυρήνα της: στην αναμφισβήτητη ηθική υπεροχή έναντι του συνδυασμού, τον οποίο έχει αναλάβει εργολαβικά.
Αυτό άλλωστε κάνει κάθε φορά που έχουμε εκλογές, αναλόγως τα …. «κίνητρα», και κάθε φορά παίρνει την απάντηση από τους πολίτες.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στις εκλογές του 2010 με συκοφαντίες προσπάθησε να σπιλώσει το όνομα του υποψήφιου δημάρχου κύριου Τσαλικίδη, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να εκλεγεί πρώτος και μάλιστα με διαφορά ψήφων δημοτικός σύμβουλος.
Ο καθείς και τα όπλα του.
Εκείνος τη συκοφαντία και το ψέμα.
Εμείς την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Τα λέμε εκεί κύριε Φραγκόπουλε!
Σε ό,τι αφορά στο κατάπτυστο δημοσίευμα για τον αντιδήμαρχο Γιώργο Τζιβίλογλου, το οποίο του καταμαρτυρά εκτός άλλων κατάχρηση της ιδιότητας του Προϊσταμένου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, προκειμένου να εξυπηρετήσει το ίδιον αυτού όφελος, αλλά και συμφέροντα φίλων και ψηφοφόρων, εξηγούμαστε:
Η προτεινόμενη τροποποίηση του σχεδίου πόλεως στην Ανάβυσσο αφήνει τα πράγματα ως έχουν και λίγο προς το δυσμενέστερο για τον κ. Τζιβίλογλου. Ο Αττικός παρατηρητής σκοπίμως παραποιεί την αλήθεια: άλλος χώρος γίνεται οικοδομήσιμος και αλλού βρίσκεται το οικόπεδο που ήταν ιδιοκτησίας Τζιβίλογλου, το οποίο παραμένει και σήμερα κοινόχρηστο κατά 95%.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας βέβαια θα επιληφθεί η δικαιοσύνη.
Ενώ για τις γκεμπελικές τακτικές «πες πες κάτι θα μείνει» του κυρίου αυτού, έχουν αποφανθεί ήδη οι πολίτες.

Go to top