Συνέντευξη του Αντιδήμαρχου Σαρωνικού και υποψηφίου με τον "Σαρωνικός 5+", Βαγγέλη Ζεκάκου - 9/4/2013

Γιατί επιλέξατε να συμμετέχετε στο ψηφοδέλτιο του Μανώλη Τσαλικίδη;
Στην αρχή σκέφτηκα να μην πάρω μέρος σε αυτές τις εκλογές αν και είχα πάρα πολλές πιέσεις σχεδόν απ’ όλους τους συνδυασμούς,. Δεν θα συμμετείχα ποτέ σε κάτι τοπικό με κομματική ταυτότητα, ποτέ μου δεν πίστεψα ότι αυτά τα δύο μπορούν να συνδυαστούν για μένα τα πολιτικά κόμματα δεν έχουν καμία θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση, οπότε δεν θα μπορούσα να στηρίξω την συμπαθέστατη κα. Ράπτη .
Από την άλλη μεριά το ψηφοδέλτιο του κ. Σοφρώνη έχει ανθρώπους που θα τους χαρακτήριζα ‘’βαρίδια’’ για μένα αυτοί οι άνθρωποι θα έπρεπε να έχουν πάει προ πολλού σπίτι τους. Ο τόπος έχει ανάγκη από νέο αίμα και νέα μυαλά άφθαρτους και προ παντός τίμιους ανθρώπους μόνο έτσι θα πάμε μπροστά.


Επειδή πάντα λειτουργώ με το συναίσθημα και τα πιστεύω μου επέλεξα να στηρίξω τον Μανώλη Τσαλικίδη με όλες μου τις δυνάμεις. Η επιλογή μου αυτή δεν έχει να κάνει με οποιαδήποτε προσωπική φιλοδοξία. Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο έχει να κάνει μόνο με την επιτυχία του συνδυασμού. Το ζητούμενο για μένα δεν ήταν η δική μου επανεκλογή. Ούτε αυτή καθεαυτή η θέση του Δημοτικού Συμβούλου αποτελεί για μένα αυτοσκοπό».

Η συνεισφορά του στο δήμο Σαρωνικού ως Αντιδήμαρχος
«Είμαι ένας εργασιομανής άνθρωπος χωρίς όρια, σκεφτείτε ότι ο στόχος μου είναι να είμαι πάντα ο πρώτος που θα φτάσω στο Δήμο και ο τελευταίος που θα φύγω. Σε οποιαδήποτε εργασία των εξωτερικών συνεργείων του Δήμου προσπαθώ να είμαι και εγώ εκεί παρών για να βοηθάω και να έχουμε το αποτέλεσμα που πρέπει. Σαν πρόεδρος της Mονομετοχικής Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου ανέλαβα το ‘’ΚΙΟΣΚΙ’’ την Δημοτική καντίνα στο Λαγονήσι μια ελλειμματική για την ακρίβεια καντίνα και τα τρία χρόνια που ήμουν εγώ υπεύθυνος την έκανα αρκετά κερδοφόρα και μπορώ να πω πολύ δημοφιλές στέκι. Έδωσα όλες μου τις δυνάμεις για να φέρω σε πέρας όποια καθήκοντα μου ανατέθηκαν είτε από τον Δήμαρχο κ .Φιλίππου είτε από το Δημοτικό Συμβούλιο και είμαι πολύ ευτυχής για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου. Δεν θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου αφού ξέρω πολύ καλά πως ότι και να κάνω όσο εξαντλητικά και αν δουλεύω όσο μεγάλη και αν είναι η συνεισφορά μου είναι αδύνατον να επαρκεί για την επίλυση όλων των προβλημάτων που έχει ο τεράστιος Δήμος μας. Δεν περιμένω από κανέναν καμία ανταπόδοση και κανένα μπράβο, πολύ περισσότερο δε κανένα οικονομικό όφελος, αφού έτσι κι αλλιώς είμαι άμισθος
Αντιδήμαρχος. Κάνω απλά αυτά που πρέπει για να έχω ήσυχη τη συνείδησή μου και δεν υπολογίζω κανένα πολιτικό κόστος, γι αυτό και λειτουργώ πάντα με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και των πολιτών».

Σχετικά με τον "πόλεμο" προς το πρόσωπο του
«Πολλή λάσπη που βρίθει από ανακρίβειες, συκοφαντίες και ψεύδη από συγκεκριμένο blog το οποίο με κατηγορεί ασύστολα. Κλείνω τα αυτιά μου και προχωράω με την συνείδηση μου καθαρή και αφήνω τον κόσμο που γνωρίζει το έργο μου να κρίνει. Άλλωστε ο κόσμος είναι πάντα ο κριτής μας και όχι τα πληρωμένα από τους αντιπάλους blogs».

Τα προβλήματα των δημοτών
«Στην καθημερινή τριβή μου με τον κόσμο έχω ξεχωρίσει δύο σημαντικά προβλήματα. Το ένα τα πάσης φύσεως σκουπίδια, κλαριά καθώς και τα οικοδομικά μπάζα που δημιουργούν μια κακή εικόνα - αίσθηση στους πολίτες. Το δεύτερον είναι το θέμα είναι η ασφαλτόστρωση των χωμάτινων δρόμων αλλά και οι λακκούβες στους ήδη ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Φυσικά πάρχουν και αλλά πολλά προβλήματα ιδιαίτερα ατομικά, αλλά αυτά πάντως είναι τα κυριότερα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα των πολιτών».

Το μήνυμα του Βαγγέλη Ζεκάκου στους δημότες:
«Θέλω να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για την συνέχιση του έργου της προηγούμενης διοίκησης , να καλυτερεύσω όσο το δυνατόν περισσότερο την ζωή των πολιτών μας και να κάνω ότι μπορώ για να συμβάλω στην επίλυση των προβλημάτων μικρών και μεγάλων ατομικών και γενικών. Έχουμε ένα ώριμο ψηφοδέλτιο με νεανική φρεσκάδα και ευελπιστούμε κάνουμε το Δήμο ακόμα καλύτερο, με αναπτυξιακή κατεύθυνση και προ πάντων πιο λειτουργικό».

πηγή: http://lamore-radio.com

Go to top